NIEUW INNOVATIECENTRUM

GRONINGEN GEEFT VOORSPRONG

MEDEWERKERS CUSTOMER APPLICATION & RESPONSE CENTER (CARE) (V.L.N.R.):

MANAGER  |  ZHENGHONG CHEN

TECHNICAL CUSTOMER SERVICE SPECIALIST INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN  |  
ANNA MARIE VAN DELDEN

TECHNICAL CUSTOMER SERVICE SPECIALIST VOEDING  |  FRITS MULDER

NIEUW INNOVATIECENTRUM

GRONINGEN GEEFT VOORSPRONG

“Dit is de eerste indruk die onze klanten krijgen van Avebe. En dit is waar je ziet wie Avebe echt is: de grootste en meest innovatie aardappelzetmeel- en eiwitproducent ter wereld”.

Frits Mulder, Anna Marie van Delden en Dr. Zhenghong Chen over het Avebe Innovatiecentrum in Groningen.

Vol trots vertellen Frits Mulder, Anna Marie van Delden en Dr. Zhenghong Chen over het Avebe Innovatiecentrum in Groningen dat in het najaar van 2018 in gebruik werd genomen. Op deze locatie ontvangt Avebe klanten, prospects en distributeurs van over de hele wereld. Technical Customer Service Specialisten Frits Mulder van voeding en Anna Marie van Delden van industriële toepassingen zijn er samen met hun manager Dr. Zhenghong Chen van overtuigd dat het innovatiecentrum van grote toegevoegde waarde is. De drie maken deel uit van het Customer Application & Response Center (CARE) binnen de innovatieafdeling van Avebe. Deze afdeling is de link tussen de markt en de producten van Avebe en biedt klanten dagelijkse ondersteuning bij de ontwikkeling en optimalisering van hun eindproducten. 

“Wat betreft markt- en productkennis komt het allemaal samen in het innovatiecentrum. De klant die op bezoek komt weet alles van zijn product en de mensen bij Avebe weten alles van eiwit, zetmeel en de werking in het eindproduct. Zo zorgen we samen voor een totaaloplossing”, aldus Chen.

Innovatiekracht 
“Innovatief en duurzaam, dat stralen we met dit gebouw ook echt uit”, vertellen Van Delden en Mulder. “Als we bij een klant op bezoek zijn delen we natuurlijk al zoveel mogelijk van onze competenties, maar hier in het innovatiecentrum kunnen we de diversiteit van onze innovatiekracht tonen in theorie én in praktijk. Dat geeft vertrouwen en versterkt de binding tussen Avebe en de klant.” 

De open en transparante sfeer in het gebouw draagt daar beslist aan bij. “Je kijkt hier letterlijk over de grenzen van je eigen werkgebied.” En dat is belangrijk: “We willen onze klanten helpen groeien, maar dat vraagt om transparantie van beide kanten. Een open gebouw stimuleert samenwerking tussen mensen.” 

“Het is mooi om te zien dat de klanten die hier op bezoek komen dat ook zo ervaren. Of het nu gaat om voedingsproducten zoals plantaardige vlees- en zuivelproducten, kaas en snacks of industriële producten voor bouw, kleefstoffen of papier.” Ze zijn alle drie dan ook ingenomen met dit nieuwe innovatiecentrum. “Hier kunnen we een klant écht welkom heten!”

MEDEWERKERS CUSTOMER APPLICATION & RESPONSE CENTER (CARE) (V.L.N.R.):

MANAGER  |  ZHENGHONG CHEN

TECHNICAL CUSTOMER SERVICE SPECIALIST INDUSTRIEËLE TOEPASSINGEN
ANNA MARIE VAN DELDEN

TECHNICAL CUSTOMER SERVICE SPECIALIST VOEDING  |  FRITS MULDER

Avebe

Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Van oudsher richtten we ons uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen we nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. En daarmee zijn we er nog niet. De aardappel is voor ons een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden. Kortom, we halen eruit wat erin zit!
Volledig scherm